Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Wegwerp oordopjes

Alpine Plug&Go Oordopjes 5PR

Goedkope oordopjes voor goede gehoorbescherming

6,95
  • Merk:  Alpine 
  • Inhoud: 5PR
  • EAN: 8717154021097
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Alpine Plug&Go Oordopjes zijn vijf paar extra zachte wegwerpoordopjes, gemaakt van een prettig schuim. Deze gebruiksvriendelijke dopjes zijn ideaal voor wanneer u uw gehoor op een comfortabele wijze wilt beschermen of wanneer u zich wilt afsluiten van (hinderlijk) omgevingsgeluid. De oordopjes zijn dan ook bij veel verschillende situaties te gebruiken, zoals tijdens het slapen, studeren, muziek luisteren of maken, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen in huis.

Dempingswaarde van de Plug&Go Oordoppen:
Frequentie Hz1252505001000200040008000
dB 31,9 37,0 38,3 36,8 34,6 40,1 41,3
De verpakking van Alpine Plug&Go bevat 5 foamoordopjes en een handige travelbox, die u als sleutelhanger kunt gebruiken. Zo kunt u de oordopjes gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zelfs op reis!
Vragen & Antwoorden
Hoe lang gaan de oordopjes mee?

De Plug&Go schuimoordoppen kan je niet schoonmaken. Vanwege deze hygiënische reden zijn de oordoppen slechts voor eenmalig gebruik. 

Hebben de oordoppen een CE-markering?

Alle Alpine producten zijn CE-gecertificeerd. De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan essentiële eisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Hoe moet ik de oordopjes indoen?

-        Rol de Plug&Go oordop tussen duim en wijsvinger samen

-        Trek je oor voorzichtig omhoog

-        Breng de Plug&Go oordop in je gehoorgang en houd de oordop 10 seconden op z’n plaats

Hoe kan ik mijn oordoppen schoonmaken?

De Plug&Go oordoppen kunnen niet worden schoongemaakt. De Alpine filteroordoppen kunnen wel goed worden schoongemaakt en zijn daardoor meerdere keren te gebruiken. 

Zijn deze oordopjes ook geschikt voor kinderen?

De Plug&Go oordoppen zullen voor veel kinderen te groot zijn. Voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar adviseren we de Alpine Pluggies Kids oordoppen. Deze oordoppen zijn kleiner waardoor ze beter in kleine kinderoren passen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Alpine Plug&Go Oordopjes 5PR?