9375.438 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes kind

Alpine Muffy Oorkap Blauw 1ST

Gehoorbescherming voor kinderen vanaf 2 jaar

Korting 10%
22,95 20,65
  • Merk:  Alpine
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717154022780
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

De Alpine Muffy is een gehoorbeschermer voor kleine kinderoren in de vorm van oorkappen. Deze bescherming kan in vele verschillende situaties gebruikt worden waar bijvoorbeeld veel lawaai is. U kunt hierbij denken aan o.a. feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Bovendien is deze kinderoorkap ook zeer geschikt voor het beter geconcentreerd kunnen leren en lezen, zowel thuis als op school. Lawaai kan jonge kinderen namelijk gemakkelijk overprikkelen, waardoor zij last kunnen krijgen van concentratieproblemen, slaapproblemen en stress. Oorbescherming voor kinderen is daarom dus essentieel.

Alpine Muffy Blauw bevat een, met zachte stof bedekte, hoofdband die in verschillende standen is te verstellen. Hierdoor kunnen de oorkappen perfect meegroeien met het kind.

Dempingswaarde van de Muffy Gehoorbeschermer:
Frequentie Hz631252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarde dB 13,313,115,322,731,933,836,828,6

Alpine Muffy bevat een blauw-wit gestreepte hoofdband met twee blauwe oorkappen en wordt standaard geleverd met een bijpassend Protect & Go tasje, waarmee u de gehoorbeschermer op hygiënische wijze kunt opbergen en meenemen. Deze gehoorbeschermer voor kinderen is tevens verkrijgbaar in de kleuren roze, wit, oranje en zwart en in een stoere smile uitvoering.

De Alpine Muffy gehoorkap is in principe geschikt voor alle leeftijden. Echter wordt er geadviseerd om deze niet te gebruiken voor kinderen jonger dan 2 jaar. Tot de tweede levensjaar kan de schedel namelijk nog wat zachter zijn doordat deze (de fontanellen) nog niet volledig is dichtgegroeid. Alpine biedt voor baby's en peuters van 3 tot 36 maanden de Muffy Baby aan in de kleuren roze en blauw.

Vragen & Antwoorden
Hoe kan ik de band van de Alpine Muffy groter maken?

De Alpine Muffy is inklapbaar en verstelbaar. Hierdoor is het mogelijk om de oorkap groter of kleiner te maken. 

Hebben de producten een CE-markering?

Alle Alpine producten zijn CE-gecertificeerd. De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan essentiële eisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu die binnen de EU, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland gelden.

Vanaf welke leeftijd kan de Alpine Muffy worden gebruikt?

De Alpine Muffy gehoorkap is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Echter adviseren wij de oorkap niet bij kinderen jonger dan 2 jaar te gebruiken. Voor kinderen tot 5 jaar adviseren wij de oorkappen alleen onder toezicht te gebruiken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Alpine Muffy Oorkap Blauw 1ST?

Meer uit ons assortiment