DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Alpine gehoorbescherming

Alpine Hearing Protection heeft verschillende oordopjes ontwikkeld, elk met speciale filters, prettige pasvorm en een hoog draagcomfort. Bovendien zijn de Alpine oordopjes duurzaam, ze zijn meer dan 100 keer herbruikbaar

Lees meer
  • Alpine MotoSafe Pro Oordopjes 1ST
    Gratis verzending

    Alpine MotoSafe Pro Oordopjes | 1ST

    (1)
    Voorraad: 0
    27,95
    10% korting
    25,16
    Blijf op de hoogte

Bescherm uw gehoor met Alpine oordoppen

In verschillende situaties kan het nodig zijn om je oren te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bescherming tegen hard geluid op de eerste plaats, want als je eenmaal gehoorschade hebt, dan is dit niet meer te genezen. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens een concert of festival al binnen 5 minuten kans loopt op een gehoorbeschadiging? Ook tijdens het klussen, het maken van muziek of op de motor krijgen je oren het vaak zwaar te verduren. Voor deze situaties heeft Alpine Hearing Protection, toonaangevende producent op het gebied van gehoorbescherming, verschillende filteroordoppen en oorkappen ontwikkeld. Naast het beschermen van het gehoor, kunnen Alpine oordoppen en Alpine oorkappen ook helpen bij het concentreren of slapen, en bieden ze comfort op grote hoogtes zoals in het vliegtuig. Ook voor het tijdens het zwemmen heeft Alpine speciale filteroordoppen ontwikkeld.

Alpine muziek oordoppen

Alle Alpine oordoppen hebben een demping die is afgestemd op de desbetreffende toepassing. Voor muziekliefhebbers zijn er bijvoorbeeld muziek oordoppen met een zogenoemde lineaire demping. Dit betekent dat het geluid over alle frequenties gelijkmatig wordt gedempt. Zo blijft de muziek natuurgetrouw klinken, maar ben je tegelijkertijd uitstekend beschermd tegen gehoorschade. De Alpine oordoppen voor muziek zijn er in twee varianten: de Alpine Party Plug Oordoppen en de Party Plug Natural Pro

Alpine oordoppen tegen snurken

Voor slechte slapers heeft Alpine de SleepSoft oordoppen tegen snurken en storend omgevingsgeluid met een maximale demping. Dankzij de speciale filters kun je nog wel noodzakelijke geluiden zoals een alarm horen. Het unieke en zachte filter is zeer comfortabel. Ideaal voor zijslapers. En met de flexibele minigrip uitneemhulp haal je ‘s ochtends de slaapoordoppen zonder moeite uit je oren.

vrouw ligt te slapen op een wit kussen met oordoppen in

Alpine oordoppen voor in het vliegtuig

Reizen is naast leuk vaak ook vermoeiend. Gelukkig zijn er oordopjes voor elk type reiziger. Zo zijn er Alpine oordoppen voor een goede nachtrust en Alpine vlieg oordoppen tegen de vervelende druk in je oren. Door het dragen van Alpine FlyFit oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd.

Alpine oordoppen voor het zwemmen

Iedere watersporter kent het vervelende gevoel van water in de oren. Vroeg of laat krijgen velen ook te maken met het onder watersporters bekende fenomeen het surfersoor. Zeker bij wat frisser weer kan een duik in het water de directe oorzaak zijn van een pijnlijke oorontsteking. Met de Alpine SwimSafe oordoppen voorkom je deze klachten en sluit je de oren af voor water.

Alpine oordoppen voor op de motor

Om zo min mogelijk last te hebben van windruis op de motor, heeft Alpine ideale motor oordoppen ontwikkeld, de MotoSafe Race oordopjes. Hiermee demp je schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen.

Duurzame en comfortabele gehoorbescherming

Alle Alpine oordoppen zijn gemaakt van AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich door de warmte van het lichaam naar het oor, zodat je altijd een comfortabele pasvorm hebt. Het thermoplastische materiaal is hypoallergeen. Je hebt dus geen last van allergische reacties zoals jeuk en irritatie. De oordoppen kunnen daarnaast ruim 100 keer gebruikt worden.

Oorkappen en oordoppen voor kind en baby

Kinderoren zijn volop in ontwikkeling en daarom extra gevoelig voor gehoorschade. Daarnaast raken kinderen door veel geluid snel overprikkeld en verliezen ze hun concentratie. Toch bevinden kids zich regelmatig op plekken waar veel geluid is, zoals zwembaden en gymzalen, maar ook concerten, festivals en optochten. Alpine heeft speciaal voor het extra gevoelige gehoor van het kind de Alpine Muffy oorkappen ontwikkeld. Deze gehoorbeschermers zijn multifunctioneel, zo worden ze ook vaak gebruikt voor een betere concentratie tijdens het leren of op school. De oren van jouw baby of peuter zijn te beschermen met de Alpine Muffy Baby oorkap. Ideaal om jouw kleintje af te sluiten van bijvoorbeeld storende stad- en omgevingsgeluiden.

drie kinderen zittend op het strand met gehoorbescherming op hun hoofd

CE-certificering

Alle gehoorbeschermers van Alpine zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat zowel Alpine oordoppen als Alpine oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wist je dat…

  • Bijna 1/3 van de bevolking slaapproblemen heeft?
  • 90% van de jongeren na het uitgaan tenminste één keer een piep in het oor heeft?
  • 1 op de 3 passagiers last heeft van oorpijn of zelfs van tijdelijk gehoorverlies tijdens het opstijgen of landen van een vliegtuig?
  • Een zwemmersoor een veelvoorkomend probleem is dat oorpijn en ongemak veroorzaakt bij zwemmers van alle leeftijden? Naar schatting heeft 1 op de 10 hier ooit last van in zijn leven.
  • 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft?
  • Doe-het-zelf geluiden kunnen oplopen tot boven 100 dB, terwijl geluid al vanaf 85 dB schadelijk kan zijn?
  • Geniet langer van je gehoor

    Gehoorschade merk je helaas pas als het te laat is. Een eerste signaal is vaak een piep in het oor. Deze piep noemen we tinnitus. Vaak gaat deze piep na een tijd vanzelf weer weg, maar de kans is ook aanwezig dat tinnitus permanent is. Permanente gehoorschade kun je al na één avondje uit oplopen. Je kunt ook merken dat hele zachte geluiden heel hard klinken en pijn doen aan je oren. Je bent dan overgevoelig voor geluid. Dat heet hyperacusis. Zowel tinnitus als hyperacusis zijn niet te genezen, maar wel te voorkomen. Het gebruik van gehoorbescherming voorkomt gehoorschade en zorgt er bovendien voor dat je minder snel oorpijn of een piep in je oren hebt na afloop van een concert, een festival, een motorritje of een dag klussen. Zo geniet je langer van je gehoor en beleef je meer plezier aan de dingen die je graag doet!