9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Allerfre Tabletten 10mg 14TB

Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties

9,96 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Allerfre Tabletten 10mg 14st helpt tegen hooikoortsklachten en vergelijkbare allergische reacties zoals niezen, neusloop, jeuk aan de ogen en huiduitslag door bijvoorbeeld huisdier- en huismijtallergieen. Allerfre helpt ook bij langdurige netelroos. De tabletten van Allerfre bevatten de actieve stof loratadine die overgevoeligheidsreacties tegengaat. Een tablet neemt klachten tot 24 uur lang weg. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering
Volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder 1 maal daags 10 mg
Kinderen van 2 tot 12 jaar bij een lichaamsgewicht van meer dan 30 kg: 1 maal daags 10 mg bij een lichaamsgewicht van 30 kg of minder: 1 maal daags 5 mg (1/2 tablet).


U kunt de tabletten Allerfre het beste met een half glas water vóór de maaltijd innemen.

Waarschuwingen
De veiligheid en werkzaamheid van loratadine bij kinderen jonger dan 2 jaar is niet aangetoond.
Loratadine moet met voorzichtigheid worden gebruikt wanneer u een ernstig verminderde werking van de lever heeft.
Wanneer uw klachten langer dan 3 dagen aanhouden of terugkeren, dient u uw arts te raadplegen. U dient dit middel niet langer dan 14 dagen te gebruiken zonder een arts te raadplegen.

Over het gebruik van loratadine tijdens de zwangerschap bestaan onvoldoende gegevens om de mogelijke schadelijkheid te beoordelen. Tijdens de zwangerschap moet u loratadine alleen gebruiken na overleg met uw arts. Loratadine gaat over in de moedermelk. Wanneer u borstvoeding geeft moet overwogen worden om of de borstvoeding of de behandeling met loratadine stop te zetten.

Actieve stofLoratadine
Sterkte10 mg
Vormtablet
LeeftijdVanaf 2
Indicatiehooikoorts, netelroos
Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Allerfre_bijsluiter.pdf]
Vragen & Antwoorden
In welke periode komt hooikoorts voor?
De maanden april tot en met juli zijn de maanden waarin hooikoorts het meest voorkomt. Maar ook weersomstandigheden zijn van invloed. Bij veel zon, weinig regen en een matige wind is het hooikoortsseizoen langer en heviger.
Cetirizine of loratadine kan sufheid en slaperigheid veroorzaken. Indien u last heeft van duizeligheid of slaperigheid, bestuur dan geen voertuigen en bedien geen machines die oplettendheid vereisen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Allerfre Tabletten 10mg 14TB?

Meer uit ons assortiment