DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TBVorkant verpakking Feminax
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TBSfeerfoto
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TBVerpakking plus strip tabletten
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TBVoorkant verpakking
Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB 0

Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB

18 reviews

4,49
  • Merk: Aleve
  • Inhoud: 12TB
  • EAN: 8713091026959
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Aleve Feminax is speciaal ontwikkeld bij menstruatiepijn. Één tablet werkt tot 12 uur lang en helpt ook de bloeding te verminderen.

Algemeen
Aleve Feminax is een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is om de oorzaak van de menstruatiepijn aan te pakken en tevens de bloeding helpt te verminderen. Aleve Feminax werkt snel, moeiteloos en tot 12 uur door. Zodat u weer kunt genieten van alles wat u van plan was.

Menstruatiepijn is geen 'gewone pijn'. Dit komt doordat er tijdens de menstruatie een verhoogde aanmaak van prostaglandines in de baarmoeder plaats vind. Deze stof is nodig om de menstruatie op gang te brengen, maar wanneer de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt, kan er menstruatiepijn ontstaan. Met Aleve Feminax is er een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is om de oorzaak van menstruatiepijn aan te pakken. De samenstelling van de pijnstiller zorgt er namelijk voor dat de hoeveelheid prostaglandines niet te hoog oploopt, waardoor de baarmoeder niet meer zo heftig samentrekt en de menstruatie minder gepaard gaat met buikpijn, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan Aleve Feminax helpen het bloeden te verminderen. Met Aleve Feminax kunt u ook tijdens uw menstruatie genieten van al uw plannen.

Aleve Feminax:

  • Speciaal tegen menstruatiepijn
  • Werkt tot wel 12 uur lang
  • Helpt ook de bloeding te verminderen
  • Verlicht buikpijn, rugpijn en hoofdpijn bij menstruatie
Voelt u menstruatiepijn opkomen? Neem op tijd 2 tabletjes Aleve Feminax. Menstruatiepijn is vaak het hevigst op de eerste dag van uw ongesteldheid, de concentratie prostaglandines is dan het hoogst.

Dosering
Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Bij beginnende menstruatiepijn is het advies 2 tabletjes Aleve Feminax tegelijk in te nemen. Indien nodig na 8-12 uur 1 tablet tot de klachten voorbij zijn. Met water innemen. Bij geen verbetering van de klacht niet langer dan 10 dagen gebruiken zonder overleg met arts.
Wordt niet aanbevolen bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.

Gebruikt u andere medicijnen, of heeft u dat kort geleden gedaan, bent u zwanger of geeft u borstvoeding, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
• U bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6.
• Wanneer u lijdt aan een ernstige nierfunctiestoornis • wanneer u ooit een maag-/darmbloeding of perforatie heeft gehad, als gevolg van het gebruik van acetylsalicylzuur, diclofenac, ibuprofen of andere pijnstillende en ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAIDs)
• Wanneer u lijdt aan een inwendige bloeding (bijvoorbeeld maag-, darm- of hersenbloeding) • wanneer u een maag- of darmzweer, ontsteking van het maagslijmvlies of maagpijn heeft
• Wanneer u ooit een allergische reactie heeft vertoond, zoals astma, loopneus of jeuk, bij gebruik van acetylsalicylzuur, ibuprofen of andere pijnstillende en ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID’s)
• Wanneer u een bloedingsneiging vertoont of wordt behandeld met antistollingsmiddelen • wanneer u lijdt aan ernstig hartfalen,
• Wanneer u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.
•Gebruik dit middel niet tegelijk met andere (selectieve) NSAIDs.

Ingrediënten

Naproxennatrium; microcristallijne cellulose; magnesiumstearaat; polyvinylpyrolidon; talk; polyethyleenglycol 8000; titaandioxide (E171); hypromellose (E464) en indigokarmijn (E132).

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 30°C. In de originele verpakking bewaren. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.

Buiten bereik van kinderen houden

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel

 - wanneer u een infectie of leverfunctiestoornis hebt,
 - wanneer u Aspirine/Acetylsalicylzuur gebruikt om bloedstolsels te voorkomen,
 - wanneer u bejaard bent:
 - Het gebruik van NSAID’s door ouderen heeft een verhoogd risico op bijwerkingen met name (soms fatale) maagdarmbloeding en perforatie.

Voor patiënten met maag- en darmproblemen geldt extra voorzichtigheid:

Het optreden van een (soms fatale) maagdarmbloeding, maagzweer of perforatie bij NSAID gebruik is gemeld tijdens diverse momenten van de behandeling, eventueel voorafgegaan door waarschuwende symptomen of eerder opgetreden bijwerkingen in het maagdarmkanaal. Het risico hierop is groter bij hogere doseringen, bij ouderen en bij patiënten met een eerder vastgestelde maagdarmzweer (zie boven); gebruik de laagste effectieve dosering. Overleg met uw arts of er een geneesmiddel ter bescherming van de maag gewenst is; dit geldt ook wanneer u tegelijkertijd geneesmiddelen gebruikt die de kans op maagdarmproblemen verhogen, zoals orale corticosteroïden (bepaalde ontstekingsremmers), anticoagulantia (antistollingsmiddelen) zoals warfarine, selectieve serotonineheropname-remmers (gebruikt bij depressie) en middelen die de bloedstolling tegengaan zoals acetylsalicylzuur.

Heeft u eerder maagdarmproblemen (met name bij ouderen) gehad, dan moet u elk ongebruikelijk maagdarmsymptoom (met name bloeding) melden, vooral aan het begin van de behandeling. U moet de behandeling stoppen wanneer u een maagdarmbloeding of maagzweer krijgt. Wanneer u lijdt aan de ziekte van Crohn of ontstekingen van het maagdarmkanaal hebt, kunnen deze verergeren door het gebruik van NSAID’s.

Voor patiënten met hart- en vaatproblemen geldt extra voorzichtigheid:

Wees voorzichtig wanneer u lijdt aan hoge bloeddruk en/of hartfalen, omdat vochtophoping is gemeld bij NSAID gebruik. Geneesmiddelen zoals naproxen kunnen in verband worden gebracht met een

klein verhoogd risico op een hartaanval (hartinfarct) of beroerte. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis en niet langer dan de aanbevolen duur van de behandeling. Het risico neemt toe naarmate de ingenomen dosis hoger is en het geneesmiddel langer gebruikt wordt.

Overgevoeligheid:
Zeer zelden zijn ernstige (soms fatale) huidreacties, inclusief huidontsteking met blaarvorming (exfoliatieve dermatitis), ernstige allergische reactie met hoge koorts, blaren op de huid, gewrichtspijnen en/of oogontsteking (Stevens-Johnson syndroom), en ernstige, plotselinge allergische reactie met als verschijnselen koorts en blaren op de huid en vervelling van de huid (toxische epidermale necrolyse) gemeld tijdens het gebruik van NSAID’s (zie rubriek bijwerkingen); deze werden meestal gemeld binnen de eerste maand van behandeling. Stop daarom onmiddellijk met het geneesmiddel wanneer u huiduitslag of beschadiging van de slijmvliezen krijgt of anderszins overgevoelig reageert.

Een arts of apotheker dient te worden geraadpleegd indien: ˗ de (zelfs milde) pijn- of koortsklachten aanhouden, regelmatig terugkeren of verergeren, maagdarmproblemen optreden tijdens het gebruik van dit middel. Pijn als gevolg van maagdarmklachten is niet geschikt voor behandeling met dit middel, ˗ men allergisch is voor naproxen, ibuprofen, diclofenac of soortgelijke middelen (bijvoorbeeld acetylsalicylzuur). In uitzonderlijke gevallen kunnen waterpokken en gordelroos aanleiding geven tot besmettelijke ernstige complicaties van de huid en weke delen. Daarom wordt geadviseerd het gebruik van Aleve Feminax bij menstruatiepijn 275 te vermijden indien sprake is van waterpokken en gordelroos.

Langdurig gebruik van elk type pijnstiller bij hoofdpijn kan bestaande hoofdpijn verergeren. Als deze situatie zich voordoet of vermoed wordt, moet men een arts raadplegen. 

Vragen & Antwoorden
Waarom werkt Aleve tot wel 12 uur lang, en dus langer dan paracetamol of ibuprofen?

Dit komt door de lange werkingsduur van de actieve stof in Aleve: naproxennatrium.

Bevat dit product lactose, suiker, of gluten?
Dit product bevat geen lactose, suiker, of gluten.
Reviews18 reviews

9/10 op basis van 18 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Jana

2 januari 2023

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten komt goed overeen met de beschrijving, heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en raad ik wel aan bij vrienden/familie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Irma

20 november 2022

Dit heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, raad ik wel aan bij vrienden/familie. Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marianne

15 mei 2022

Dit raad ik wel aan bij vrienden/familie en is een product waar ik zeer tevreden mee ben. Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten vind ik een erg fijn merk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

shirley

1 februari 2022

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten is wel makkelijk in te nemen. Dit product vind ik een erg fijn merk. Het raad ik wel aan bij vrienden/familie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

natasja

12 januari 2022

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten komt goed overeen met de beschrijving, vind ik een erg fijn merk. Het product is wel makkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Loïs

7 december 2021

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten raad ik wel aan bij vrienden/familie, vind ik een erg fijn merk. Het heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Cindy

30 oktober 2021

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten vind ik een erg fijn merk, raad ik wel aan bij vrienden/familie. Dit komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

len

13 oktober 2021

Het product heeft een neutraal prijs/kwaliteit verhouding. Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten is een product waar ik tevreden mee ben. Dit komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Gerda

4 oktober 2021

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten komt goed overeen met de beschrijving, vind ik een erg fijn merk en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Linda

4 oktober 2021

Dit vind ik een prima merk. Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten is een product waar ik zeer tevreden mee ben. Dit product raad ik wel aan bij vrienden/familie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Michael

20 september 2021

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten raad ik wel aan bij vrienden/familie, vind ik een erg fijn merk. Het product is wel makkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jh

29 augustus 2021

Dit product raad ik wel aan bij vrienden/familie, heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Helma

27 augustus 2021

Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten vind ik een prima merk. Dit komt goed overeen met de beschrijving en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marieke vV

28 juli 2021

Feminax heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, is een product waar ik zeer tevreden mee ben en komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Alinda

28 juli 2021

Feminax heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, raad ik wel aan bij vrienden/familie. Dit is wel makkelijk in te nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hendrik

27 juli 2021

Dit raad ik wel aan bij vrienden/familie. Feminax vind ik een erg fijn merk en is een product waar ik zeer tevreden mee ben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

A.

22 juli 2021

Dit product is een product waar ik zeer tevreden mee ben. Feminax komt goed overeen met de beschrijving en vind ik een erg fijn merk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anna

25 mei 2021

Feminax heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Vanwege de geldende wetgeving zijn reviews voor dit product gebaseerd op vragen met antwoordkeuzes.
1
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

  • Wapiti Antimetil Gember Tabletten 30TB

    Wapiti Antimetil Gember Tabletten | 30TB

    -20%
    7,92
    9,90
  • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

    Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

    1,49
  • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

    Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

    3,49
  • Excedrin Filmomhulde Tabletten 20ST

    Excedrin Filmomhulde Tabletten | 20ST

    8,99
  • Nurofen Migraine 400mg Tabletten 24ST

    Nurofen Migraine 400mg Tabletten | 24ST

    8,99