Bestel nu
0
€ 0,00
Testjezelf.nu Alco-Control Alcohol Blaastest 2ST

×

of

Testjezelf.nu Alco-Control Alcohol Blaastest 2ST

6,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  47  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

2 complete alcohol blaastesten (CE, FDA en NF gecertificeerd)

Algemeen
Met deze Alco-Control blaastest (verpakt per 2 alcoholtesters) kunt u snel en eenvoudig aantonen of er sprake is van alcohol gebruik.
Deze kwalitatieve test toont een alcohol promillage aan van 0.5‰ (en daarboven) door een eenvoudige verkleuring van de test.
De test is makkelijk uit te voeren en te beoordelen. Bij een hoog alcohol promillage zal de kleur van de kristallen in het blaaspijpje veranderen van licht geel tot donker groen bij een (erg) hoog promillage.
Met deze verpakking met 2 complete testen kunt u snel en betrouwbaar testen of het alcohol promillage onder of boven de grens van de test ligt. De verpakking is klein en eenvoudig mee te nemen en bestaat uit:

2 blaaspijpjes / testen
2 blaas zakjes / ballonnen
1 uitgebreide bijsluiter (NL)De test wordt uitgevoerd door het blaaspijpje in de bijgeleverde ballon te plaatsen. Aangezien er voldoende adem is toegevoegd aan de test zodra de ballon is gevuld, is dit een betrouwbaardere methode dan de blaastesten zonder ballon.
Deze test wordt internationaal veelvuldig gebruikt en is uitgebreid getest en beoordeeld. Totale tijd voor de uitvoering van de alcohol test bedraagt minder dan 2 minuten.

De Alco Control testen zijn NF Gecertificeerd voor Frankrijk!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist