Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.082 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Anti-snurk>Anti-snurk beugel

Airmax Anti Snurkers Medium 2ST

Meer lucht = minder snurken

11,95
  • Merk:  Airmax
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 8717662570681
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Door het gebruik van de Airmax vergemakkelijk je het inademen door de neus. Daarmee verbeter je de luchtstroom met als resultaat:
-Minder last van snurken
-Minder benauwdheid bij verkoudheid
-Minder benauwdheid bij luchtwegallergie
-Minder behoefte aan neusdruppels
-Meer lucht tijdens het sporten
-Betere After Burn
-Goed geslapen = uitgerust

Hoe werkt het?
De Airmax is vervaardigd van een zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.) en kan 3 maanden lang gebruikt worden. Door het in de neus plaatsen van de Airmax wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. De duwkracht van de Airmax werkt zeer effectief en vergroot de instroomruimte voor lucht. Dat zorgt voor een betere luchtdoorstroming terwijl het dragen van de Airmax uiterst comfortabel is.
Je neus werkt als een luchtbehandelingssysteem: zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid wordt geoptimaliseerd. Je neus werkt ook als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker je door je neus kunt ademen, hoe beter.
De positieve effecten van ‘directe luchtwegverwijders’ zijn wetenschappelijk aangetoond. De Airmax is de nieuwste ontwikkeling op dit gebied. Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergie. Tevens geeft het positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Gebruiksadvies
De Airmax voor en na gebruik afspoelen met water. Plaats de Airmax in de neus. De Airmax is goed geplaatst als de pootjes de neusingang verwijden. Hierdoor ontstaat direct een betere in- en uitstroom van lucht en dat merk je meteen! Hoe beter de luchtdoorstroming, hoe optimaler je ademhaling en je prestaties. Maar ook betere ontspanning en minder kans op snurken. Dankzij de ronde vormen is de Airmax goed in de neus te plaatsen.

Waarschuwingen
De Airmax is alleen geschikt voor plaatsing in de neus. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Airmax Anti Snurkers Medium 2ST?

Meer uit ons assortiment