Hoofdpagina>Afvallen>Detox kuur>Detox drink

PK Benelux Ahorn Siroop C-graad 1000ml 1LT

Natuurlijke afvalkuur

25,66
  • Merk:  PK Benelux 
  • Inhoud: 1LT
  • EAN: 8713713003696
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Ahorn siroop C-graad is een natuurlijke kuur om af te vallen en het lichaam te reinigen.

Hoe werkt het?
Ahorn siroop is afkomstig uit de Ahorn-wouden van Noord-Amerika. Ahorn-siroop is zorgvuldig vervaardigd zonder enig chemisch conserveringsmiddel en vervangt de volledige dagelijkse voeding voor gewichtsbeheersing.

Vragen & Antwoorden
Hoe kan ik dit product het best gebruiken, en wat mag ik verwachten?

Ahorn siroop C graad wordt gebruikt bij de zogeheten Citroensap kuur. Deze kuur moet u niet langer volgen dan 10 dagen en zorgvuldig afbouwen. Het is bedoelt om bedoelt om te ontslakken en af te vallen. Als u dez kuur volgt zult u zeker 4-8 kilo`s kwijt raken. Doordat het een ontslakkingskuur is zal het niet alle andere voeding kunnen vervangen en is het verstandig om multivitaminen te nemen. Hieronder heb ik een korte uitleg voor over de kuur toegevoegd.

Wel moet u weten dat het een vrij zware kuur is en als u met deze kuur begint is het verstandig hier mentaal op voor te bereiden. Hierbij is de psychische gesteldheid, motivatie en ondersteuning van de directe omgeving zeer belangrijk bij het welslagen van de kuur.

Het is dan ook raadzaam om drie dagen voor de kuur geleidelijk aan minder te eten en meer te drinken en geen alcohol en koffie te nuttigen. Dierlijke voedingsstoffen hebben een langdurig verteringsproces en het is beter drie dagen vegetarisch te eten.

U moet zich realiseren dat als u een gezin heeft dit een sociale gebeurtenis is waaraan men 10 dagen niet meedoet. Ook is voor velen eten een emotionele lading omdat het gebruikt wordt bij bijvoorbeeld boosheid en verdriet. Tijdens de kuur kan dit tot conflicten leiden met u zelf.

Luister goed naar het lichaam en verzorg u goed en doe het wat langzamer aan als het lichaam hier om vraagt.

Beweeg voldoende door bijvoorbeeld dagelijks te wandelen want dit is een uitstekende ondersteuning van het reinigingsproces en heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand.

Doe de kuur niet als u een allergie voor citrus heeft, jonger dan 16 jaar bent, zwanger bent of borstvoeding geeft, net een operatie hebt gehad, ernstig ziek bent geweest, lijdt aan maag/darmzweren, tbc hebt of problemen hebt met de schildklier.

Gebruikt men de anticonceptiepil dan dient men er rekening mee te houden dat laxeren een onderdeel is van de kuur. De bijsluiter van de pil benadrukt onbetrouwbaarheid bij overmatig laxeren. Aanbevolen wordt dan ook tijdens de kuur een ander anticonceptiemiddel te overwegen.

Bij deze kuur gebruik je de Ahorn siroop niet in pure vorm maar in verdunde vorm. Hieronder heb ik voor u in het kort deze kuur uitgelegd.

De citroensapkuur is een eenvoudige, grondige reinigingskuur van citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Naast de grondige reiniging van het lichaam is de kuur geschikt om op een natuurlijke manier de nodige kilo’s kwijt te raken. Dit is per persoon verschillend.

Het reinigen van het lichaam met de citroensapkuur ontlast de spijsvertering, waardoor deze zich kan bezig houden met het afvoeren van giffen en overtollige vetten, die zich in de loop der tijd opgehoopt hebben.

Tijdens de kuur drinkt men dagelijks 6 à 10 glazen (elk 1,5 dl.) citroensapmengsel.

Voor één glas citroensapmengel heeft u het volgende nodig:

2 eetlepels versgeperst citroensap (= ongeveer een halve citroen),

2 eetlepels ahornsiroop graad C,

een snufje cayennepeper.

(= 1,5 liter ahornsiroop graad C, 5 kilo verse citroenen, een busje cayennepeper voor een 10-daagse kuur)

Meng de 2 eetlepels citroensap met 2 eetlepels ahornsiroop en warm of koud water, voeg daar een snufje cayennepeper aan toe en u heeft een glas citroensapmengsel.

Het is belangrijk om tijdens de kuur veel te drinken (circa 3 liter per dag, waaronder het citroensapmengsel). U kunt hiervoor mineraalwater (zonder koolzuur!) of pepermuntthee (een andere thee is ook mogelijk) naast het citroensapmengel gebruiken. Ander voedsel dient u tijdens te kuur niet te gebruiken. Ook is het raadzaam om gedurende de kuur niet te roken.

De laatste 3 dagen van de citroensapkuur zullen in het teken staan van het soepel overbruggen van 10 dagen drinken naar het nuttigen van vast voedsel. Naast het citroensapmengsel nuttigt u op de eerste dag fruit (bijv. een sinaasappel) en tussendoor vers sinaasappelsap. Breidt dit op de tweede dag verder uit met fruit, rauwkost en fruitsalade en op de derde dag met een lichte soep. Hierna zijn uw spijsverteringsorganen weer gewend aan het opnemen van vaste voeding.

Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is bedoeld voor gebruik vanaf 18 jaar en ouder.

Moet ik naast deze kuur nog extra vitamines slikken?

Omdat de bedoeling is om uw lichaam te reinigen van allerlei `giftige` stoffen, is het zo dat u niet dient te eten tijdens deze kuur. Om even goed genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen is het verstandig om naast deze kuur dan ook multivitaminen te nemen. De suikers in de Ahorn-siroop leveren u voldoende energie waardoor u geen voedsel nodig heeft tijdens deze kuur.

Hoeveel val ik af van de citroensapkuur?

Gemiddeld levert een week kuren ongeveer 5 kilo gewichtsverlies op.

Kan het zuur geen kwaad voor mijn tanden?
Nee, in principe niet. Alleen om je tanden te sparen is het raadzaam met rietje te drinken! En poets niet meteen na het drinken van een glas je tanden, maar laat je mond eerst neutraliseren, eventueel met behulp van wat water.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over PK Benelux Ahorn Siroop C-graad 1000ml 1LT?