Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Advil Liquid-Caps 200mg 20CP

Werkt snel tegen pijn

4,79
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag. Bovendien zal de vloeibare werkstof snel de maag passeren en in de dunne darm (de plek waar het lichaam optimaal stoffen opneemt) terecht komen. Advil Liquid-Caps werkt langdurig.Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en blijft er geen nare smaak achter.

Dosering
Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: zonodig 1 tot 2 capsules iedere 4-6 uur. Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1200 mg) per 24 uur.

Waarschuwingen
Gebruik Advil Liquid-Caps 200 niet:
- kinderen jonger dan 12 jaar
- wanneer u overgevoelig bent voor ibuprofen of één van de andere bestanddelen van Advil Liquid-Caps 200 (zie bijsluiter voor de samenstelling)
- wanneer u overgevoelig bent voor acetylsalicylzuur
- wanneer u door het gebruik van andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (pijnstillers) last krijgt van benauwdheid door kramp van de spieren in de ademhalingswegen (bronchospasme), van astma, van ontstoken neusslijmvlies of van netelroos
- wanneer u een maagzweer hebt of hebt gehad
- wanneer u lijdt aan een maagdarmbloeding of een maagdarmontsteking
- wanneer u lijdt aan een hersenbloeding of een andere actieve bloeding
- wanneer u lijdt aan een bloedziekte
- wanneer uw lever, hart of nieren zeer slecht functioneren

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Advil Liquid-Caps 200mg 20CP?