Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Advil Liquid-Caps 200mg Capsules 40CP

De snelle oplossing bij alledaagse/matige pijn.

9,20
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Advil Liquid-Caps 200 werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen 200mg tabletten doordat de actieve stof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag. Bovendien zal de vloeibare werkstof snel de maag passeren en in de dunne darm (de plek waar het lichaam optimaal stoffen opneemt) terecht komen. Advil Liquid-Caps 200 werkt net zoals alle Advil pijnstillers langdurig.
Bij alledaagse/matige pijn: Advil Liquid-Caps 200 bevatten 200mg ibuprofen en zijn daardoor geschikt bij alledaagse/matige pijn.
Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en blijft er geen nare smaak achter.

Dosering
Advil Liquid-Caps 200 mogen alleen gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Niet vaker innemen dan om de 4 uur. Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1200mg) per 24 uur. De capsule moet met wat water worden ingenomen.

Waarschuwingen
Gebruik Advil Liquid-Caps 200 niet:
- kinderen jonger dan 12 jaar
- wanneer u overgevoelig bent voor ibuprofen of één van de andere bestanddelen van Advil Liquid-Caps 200 (zie bijsluiter voor de samenstelling)
- wanneer u overgevoelig bent voor acetylsalicylzuur
- wanneer u door het gebruik van andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (pijnstillers) last krijgt van benauwdheid door kramp van de spieren in de ademhalingswegen (bronchospasme), van astma, van ontstoken neusslijmvlies of van netelroos
- wanneer u een maagzweer hebt of hebt gehad
- wanneer u lijdt aan een maagdarmbloeding of een maagdarmontsteking
- wanneer u lijdt aan een hersenbloeding of een andere actieve bloeding
- wanneer u lijdt aan een bloedziekte
- wanneer uw lever, hart of nieren zeer slecht functioneren

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Werkzame stofIbuprofen
Sterkte200
Vormcapsule
Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep.
Contra IndicatieOvergevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken, als je lijdt aan
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Advil Liquid-Caps 200mg Capsules 40CP?