Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Luchtwegen>Kriebel in de keel>Siroop

Akker Abdijsiroop Hoestmelange 250ML

De oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest

5,95
  • Merk:  Akker 
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 8710537001006
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Abdijsiroop hoestmelange is de oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest en geeft een aangename verlichting voor de keel . Deze hoestmelange is gemaakt op 100% kruidenbasis en door kinderen en volwassenen te gebruiken. De Abdijsiroop is zeer goed van smaak en daarom ook gemakkelijk om aan kinderen toe te dienen. Abdijsiroop helpt u snel en aangenaam van uw klachten af.

Dosering
Schudden voor gebruik.
Volwassenen: Als regel neemt men van Abdijsiroop 3 à 4 eetlepels per dag, waarvan de eerste lepel het liefst op de nuchtere maag. Vervolgens een eetlepel in de loop van de dag. De derde lepel 's avonds voor het naar bed gaan ( ongeveer één of anderhalf uur na de laatste maaltijd) en de vierde 's nachts als het slapen belet wordt.
Kinderen: van 6 tot 12 jaar geeft men Abdijsiroop ® op dezelfde wijze als bij volwassenen, echter let wel: per dessertlepel of paplepel. Kinderen van 3 tot 6 jaar geeft men Abdijsiroop ® per theelepeltje.


Werkzame stofbelladonnat.droserat.
Vormsiroop
LeeftijdVanaf 3
Indicatieverkoudheid, griep, roken
Ingredienten
Samenstelling
Water, suiker, kruidenextract (drosera, primula, echinacea, pimpinella, hyssopium, equisetum, thymus, veronica, althaea, malva, marrubium, absinthum, foeniculum, anisum, aurantium), laurierkerswater, caramel (bevat gluten), alcohol, natriumcarboxymethylcellulose, conserveringsmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), kaneelolie.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Akker Abdijsiroop Hoestmelange 250ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30