Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Luchtwegen>Kriebel in de keel>Siroop

Akker Abdijsiroop Hoestmelange 250ML

De oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest

5,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Akker 
 • Inhoud: 250ML
 • EAN: 8710537001006
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Abdijsiroop hoestmelange is de oplossing voor vastzittende- en kriebelhoest en geeft een aangename verlichting voor de keel . Deze hoestmelange is gemaakt op 100% kruidenbasis en door kinderen en volwassenen te gebruiken. De Abdijsiroop is zeer goed van smaak en daarom ook gemakkelijk om aan kinderen toe te dienen. Abdijsiroop helpt u snel en aangenaam van uw klachten af.

  Dosering
  Schudden voor gebruik.
  Volwassenen: Als regel neemt men van Abdijsiroop 3 à 4 eetlepels per dag, waarvan de eerste lepel het liefst op de nuchtere maag. Vervolgens een eetlepel in de loop van de dag. De derde lepel 's avonds voor het naar bed gaan ( ongeveer één of anderhalf uur na de laatste maaltijd) en de vierde 's nachts als het slapen belet wordt.
  Kinderen: van 6 tot 12 jaar geeft men Abdijsiroop ® op dezelfde wijze als bij volwassenen, echter let wel: per dessertlepel of paplepel. Kinderen van 3 tot 6 jaar geeft men Abdijsiroop ® per theelepeltje.


  Werkzame stofbelladonnat.droserat.
  Vormsiroop
  LeeftijdVanaf 3
  Indicatieverkoudheid, griep, roken
  Ingredienten
  Samenstelling
  Water, suiker, kruidenextract (drosera, primula, echinacea, pimpinella, hyssopium, equisetum, thymus, veronica, althaea, malva, marrubium, absinthum, foeniculum, anisum, aurantium), laurierkerswater, caramel (bevat gluten), alcohol, natriumcarboxymethylcellulose, conserveringsmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), kaneelolie.

  Heeft u een vraag over Akker Abdijsiroop Hoestmelange 250ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 30