Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Droge mond

A.Vogel Spilanthes 50ML

Versterkt de gevoelige huid van de voeten

A.Vogel Spilanthes 50ML
9,99
  • Merk:  A.Vogel
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8711596278521
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Spilanthes is een zuiver en 100% natuurlijk middel die het mondslijmvlies en de gevoelige huid van de voeten (na het zwemmen) versterkt. Met name de weke delen van de huid zijn vaak extra gevoelig en kunnen extra bescherming vaak goed gebruiken. Spilanthes van A.Vogel is ter versterking van deze weke delen, zoals de slijmvliezen in de mond en de gevoelige plekken op de voeten en tussen de tenen die na het zwemmen extra kwetsbaar kunnen zijn.

A.Vogel Spilanthes
- beschermt het mondslijmvlies
- beschermt de gevoelige huid van de voeten, tussen de tenen (na het zwemmen)
- 100% natuurlijk

Dosering
Bij verzorging van de voeten: Bevochtig een watje of wattenstaafje met enkele druppels Spilanthes en dep de gevoelige plekken enkele malen per dag of bevochtig elke avond een aantal watjes met enkele druppels Spilanthes en fixeer deze gedurende een uur op de gevoelige plekken tussen de tenen. Blijf Spilanthes enige tijd gebruiken. Dit zorgt er voor dat de huid gezond blijft.

Bij verzorging van het mondslijmvlies: 50 druppels in een half glas water, hiermee enige malen per dag spoelen. Niet doorslikken.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Bij verzorging van het mondslijmvlies niet doorslikken! Spilanthes kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering op de verpakking tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen.

Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten

Ingrediënten

Spilanthes Oleracea.

Alcoholgehalte ca. 66% v/v.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Kan het bezinksel in het flesje geen kwaad?

Absoluut niet. Schud het flesje altijd even voor u de druppels gebruikt, dan lost het bezinksel weer op. Het bezinksel wordt veroorzaakt door een plantenstof, tannine. Deze stof heeft verder geen negatieve invloed op de ondersteuning die het homeopathisch geneesmiddel of gezondheidsproduct biedt.

Productreviews (1 reviews)

tan neke *

28 maart 2019

Heel fijn Produkt. Ik gebruik t als mond spoeling, paar druppeltjes in beetje water voor gevoelig tandvlees.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Spilanthes 50ML?

Meer uit ons assortiment