Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Solidago Tabletten 60ST
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST1
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST2
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST3
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST4
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST5
A.Vogel Solidago Tabletten 60ST6

A.Vogel Solidago Tabletten 60ST

9 reviews

Korting 15%
15,41 13,10
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Goed voor de nier- en blaasfunctie *

Algemeen
A.Vogel Solidago bevat een bijzondere mix van Solidago virgaurea en Betula pendula. De krachtige extracten bieden ondersteuning aan een goede nier- en blaasfunctie en een goede vochthuishouding *, zodat het vocht in uw lichaam goed kan blijven doorstromen. U heeft slechts twee tabletten per dag nodig voor een goede vochtbalans.

A.Vogel Solidago Tabletten:
- geschikt tijdens reizen en warme periodes
- voor een goede vochthuishouding (Solidago virgaurea en Betula pendula) *
- ondersteunt de nier- en blaasfunctie (Solidago virgaurea en Betula pendula) *

- is 100% natuurlijk

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Dosering
2x daags 1 tablet met wat water innemen.
Kinderen van 3 tot 6 jaar: 1x daags een halve tablet met wat water innemen
Kinderen van 6 tot 16 jaar: 1x daags 1 tablet met wat water innemen.

Jonge kinderen dienen dit product alleen onder toezicht te gebruiken, in verband met eventuele problemen met het slikken. Bij gebruik door kinderen kunt u de tabletten beter eerst fijnmaken.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Plantenextracten: echte guldenroede1 (Solidago virgaurea) 3,8%, berkenblad2 (Betula pendula); vulstof (cellulose, calciumfosfaten); anti-klontermiddel (silicium dioxide); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom).

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3512 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet gebruiken indien er een overgevoeligheid is voor een van de componenten en bij vochtophoping als gevolg van een onvoldoende werking van hart en/of bloedvaten. Bij een verminderde nier- of blaasfunctie dient u een arts te raadplegen. Over het gebruik van Solidago tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding gegeven wordt, zijn geen gegevens bekend. In het algemeen wordt daarom aanbevolen dit product niet te gebruiken tijdens deze periodes zonder voorafgaand advies van uw behandelend arts of apotheker. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Vragen & Antwoorden
Werkt dit product ook bij niersteentjes?

Dit product helpt ook bij niersteentjes.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe lang moet ik dit product blijven innemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Reviews(9)

10/10 op basis van 9 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  8 reviews
 • 4 sterren

  1 reviews
 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

10/10

Fransje van Eekelen

7 september 2019

Ik reageer op solidago, maar is heel persoonlijk

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Karolien Selhorst

31 augustus 2019

Doet wat het belooft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

H. Cluytens

30 augustus 2019

Goed product een grotere verpakking zou beter zijn

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Grazyna Buikes

30 augustus 2019

Aan te bevelen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

H.R. Gosman

29 augustus 2019

Goed werkend medicijn en snel geleverd

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nicolle Bosma

28 augustus 2019

Super snelle levering

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ypie Samplonius

2 juni 2019

Wij bestellen geregeld bij de online drogist. Altijd snel geleverd en zeer betrouwbaar. Bedankt!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Annemiek v Bemmelen v Praag

29 mei 2019

Goed product dat werkt

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

marijke harmsen

19 mei 2019

Mijn ervaring is,dat elke bestelling stipt en met zorg wordt uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf zeer aan. Zeer betrouwbaar !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist