Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Prostaat supplementen

A.Vogel Prostaforce Capsules 90CP

Met zaagbladpalmextract om goed te blijven plassen

Gratis verzendingA.Vogel Prostaforce Capsules 90CP
A.Vogel Prostaforce Capsules 90CP
Korting 20%
42,99 34,39
  • Merk:  A.Vogel
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8711596577754
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Prostaforce is een kruidenpreparaat op basis van zaagbladpalmextract om goed te kunnen blijven plassen. Daarnaast helpt het ook de prostaat in goede conditie te houden. Tevens ondersteunt zaagbladpalmextract de seksuele gezondheid van de man en daarmee ook de mannelijke potentie.

A.Vogel Prostaforce:
- ondersteunt de mannelijke potentie (zaagbladpalmextract)
- om goed te blijven plassen (zaagbladpalmextract)
- is goed voor de prostaat
- slechts 1 kleine capsule per dag
- langdurig te gebruiken

Dosering
Gebruik Prostaforce capsules 1 x per dag tijdens of na het eten. Wij adviseren u het product minimaal 4-6 weken achtereen te gebruiken. Het product kan langdurig worden gebruikt. De capsules zijn door de kleine omvang gemakkelijk in te nemen.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.
Ingredienten

Ingrediënten
Zaagbladpalmextract (Sabal serrulata); gelatine; bevochtigingsmiddel (glycerol, sorbitol); kleurstof (ijzeroxiden).

Een dagdosering van 1 capsule bevat 320 mg geconcentreerd Sabal serrulata-extract.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Hoe lang moet ik dit product blijven innemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Productreviews (8 reviews)

albert de munter *

20 mei 2019

Gebruik het al jaren dus heel tevreden ook tevreden van de online drogist

Riekie *

19 mei 2019

Vlotte levering en makkelijk te bestellen????

huib terlouw *

19 mei 2019

Snel geleverd tegen goede prijs

Dien *

19 mei 2019

Mijn man gebruikt het natuurlijk. Heeft nooit last van zijn prostaat en blijft deze capsules gebruiken.

Igno Engels *

18 mei 2019

Met Prostaforce blijft mijn prostaat op maat. Bij de online drogist is de prijs lager dan bij het kruidvat die niet de grotere verpakkingen verkoopt.

RKJ den Hertogh *

18 mei 2019

De Prostaforce Capsules werken uitstekend!

Johan Dingemanse *

18 mei 2019

Ik denk dat het helpt

Wim van Leeuwen *

17 mei 2019

Zeer tevreden over het product. Snelle en correcte levering. Kortom warm aanbevolen.

Fietje Quaedvlieg *

7 september 2019

Na een week trad er verbetering op bij mijn man.

Productreview voor A.Vogel Prostaforce Capsules 30CP

H. *

31 augustus 2019

Gewoon een goed product

Productreview voor A.Vogel Prostaforce Capsules 30CP

Christian Loieau *

29 augustus 2019

Amélioration spectaculaire du confort urinaire

Productreview voor A.Vogel Prostaforce Capsules 30CP

Jaap Maten *

7 augustus 2019

Gewoond goed

Productreview voor A.Vogel Prostaforce Capsules 30CP

Michel Chantren *

28 mei 2019

Vu mon âge de 75 ans , je suis très content de ''Prostaforce'' !

Productreview voor A.Vogel Prostaforce Capsules 30CP

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 13

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Prostaforce Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment