9478.934 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML

Bij pollen in de lucht

Groene keuzeProduct is onderdeel van ons groene assortimentA.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML 1A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML 2A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML 3

×

of

7,19

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  A.Vogel
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596253436
Productbeschrijving

Dit product is bij de leverancier uit het assortiment en kunnen wij niet meer leveren

Algemeen
A.Vogel Pollinosan Neusspray ondersteunt de luchtwegen wanneer er pollen in de lucht zijn, als stuifmeelpollen, graspollen maar ook boompollen. Door gevoeligheid voor stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen die bijvoorbeeld een prikkelende neus en tranende ogen veroorzaakt. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel, af te voeren.

A.Vogel Pollinosan Neusspray spoelt de neus wanneer er pollen in de lucht zijn en geeft pollen minder kans. Het geeft ondersteuning aan de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober.

Dosering
Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat.
Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.
Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1. De neus eerst snuiten of schoonmaken.
2. Verwijder het beschermkapje van de doseerspray. Hou de flacon onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.

4. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het beschermkapje terug.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Bij klachten, raadpleeg dan uw arts. Pollinosan neusspray kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment. Meer weten?Bekijk deze pagina.
Ingredienten

Ingrediënten
Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); fosfaatbuffer-oplossing (zuiver water, dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natrium- di waterstoffosfaat-2H2O).

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML?

Meer uit ons assortiment