Hoofdpagina>Gezondheid>Gezondheidsproducten>Oor & oog>Oor>Oorreiniging

A.Vogel Plantago Oordruppels 20ML

Ter verzorging van de oren

6,99
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596250909
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Plantago Oordruppels is speciaal ontwikkeld als gezondheidsproduct voor de verzorging van de oren na contact met koude wind of na het baden. Daarnaast verzachten deze druppels de gehoorgang op aangename wijze en is bovenal geschikt voor kinderen.

Contact met frisse wind of water, bijvoorbeeld door zwemmen, kunnen de oren vol raken, door vuil of zwellingen. Wanneer vuil en vocht niet meer uit het oor weg kan, kan er een drukkend of kloppend gevoel ontstaan. Een gevoel dat het oor dicht zit. Op die momenten kunnen Plantago Oordruppels van A.Vogel u ondersteunen door het vuil makkelijker te laten afvloeien.

Dosering
Uitwendig: 2x daags 1 druppel, of enkele druppels op een watje, in het oor. Uitwendig gebruik in het oor uitsluitend wanneer het trommelvlies intact is.

Inwendig: 3x daags 10 druppels vóór de maaltijd in wat water innemen.
Kinderen tot 6 jaar: 3x daags 3 druppels.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 5 druppels.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°) tijdens het druppelen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de component, bij een loopoor en bij buisjes. Plantago oordruppels kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten
Ingredienten

Plantenextract: smalle weegbree (Plantago lanceolata) 100%.

Alcoholgehalte ca. 50% v/v.

Vragen & Antwoorden
Kan ik het oor ook reinigen met een wattenstaafje i.p.v. een watje?

Nee, het wordt ten zeerste afgeraden om de gehoorgang te reinigen et een wattenstaafje.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Plantago Oordruppels 20ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 27