DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Linoforce Korrels 200GR
A.Vogel Linoforce Korrels 200GR
A.Vogel Linoforce Korrels 200GR1
A.Vogel Linoforce Korrels 200GR2

A.Vogel Linoforce Korrels 200GR

11 reviews

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: A.Vogel
  • Inhoud: 200GR
  • EAN: 8711596217094

×

of

Productbeschrijving

Met sennablad voor een regelmatige stoelgang

Algemeen
A.Vogel Linoforce is een zuiver en 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van lijnzaad en sennablad. Sennablad helpt een natuurlijke stoelgang te ondersteunen. Daarnaast ondersteunt sennablad een goede darmpassage, hierdoor helpt het de ontlasting zachter te maken.

Dosering
Maximaal 1x per dag tot 1 dessertlepel (à 3,6 g) korrels na de maaltijd met een glas water innemen. Het verdient aanbeveling bij het innemen van het middel veel te drinken. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 12 jaar. Het middel niet langer dan 10 dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten of bij aandoeningen van het maagdarmkanaal. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Lijnzaad (Linum usitatissimum) 43%; antiklontermiddel (talk); sennablad1 (Cassia angustifolia); suiker; vulstof (calciumcarbonaat); sporkehoutbast (Rhamus frangula); kleurstof (ijzeroxiden); verdikkingsmiddel (Arabische gom); zuurteregelaar (calciumlactaat); natuurlijk gemberaroma; vanilline. 

De aanbevolen maximale dagdosering van 3,6 gram Linoforce bevat 1,6 gram lijnzaad, 0,5 gram sennablad en 0,04 gram sporkehoutbast.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Raak je gewend aan Linoforce, zodat het middel op den duur niet meer of minder goed werkt?

Aangezien dit product ook Rhamnus frangula bevat, heeft het dus op de lange duur wel een dergelijk effect. U kunt voor de langere termijn een probiotica supplement overwegen.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag je meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe lang moet ik dit product blijven innemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Zijn A. Vogel producten ook geschikt voor dieren?

Ja. De homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A. Vogel zijn ook geschikt voor toediening aan dieren. U kunt dan een aangepaste hoeveelheid op lichaamsgewicht geven. De stelregel luidt: 1 druppel per kilo lichaamsgewicht, deze hoeveelheid kan over de dag verdeeld worden. Stel dat u een kat heeft van 4 kilo, dan mag deze kat 4 druppels hebben, verdeeld over 2x daags 2 druppels. U kunt de druppels over het voer verspreiden, of met een pipetje in de mond brengen. Tabletten zijn prima te vermalen en te verdelen door het voer.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Reviews11 reviews

9/10 op basis van 11 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

  • 5 sterren

    8 reviews
  • 4 sterren

    3 reviews
  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 sterren

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Meta

30 augustus 2023

Linoforce Korrels heeft een fijne dagdosering, vind ik een erg goed product. Dit is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Marco

9 augustus 2023

Linoforce Korrels lost erg goed op, vind ik een erg goed merk. Het product voldoet volledig aan de verwachting.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Annelies

16 juli 2023

Linoforce Korrels voldoet volledig aan de verwachting. Dit voldoet goed aan de tekst op de verpakking. Het product vind ik een erg goed merk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Grietje

3 mei 2023

Dit komt goed overeen met de beschrijving. Linoforce Korrels heeft een redelijk lekkere smaak en is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 200GR variant

t.

24 januari 2023

Linoforce Korrels voldoet volledig aan de verwachting.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Jose

25 december 2022

Linoforce Korrels heeft een redelijk lekkere smaak, voldoet volledig aan de verwachting. Dit product vind ik een prima product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Linda

19 september 2022

Dit lost erg goed op. Linoforce Korrels voldoet volledig aan de verwachting. Het product vind ik een erg goed product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Will

8 september 2022

Linoforce Korrels voldoet goed aan de tekst op de verpakking, heeft een redelijk lekkere smaak en komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 200GR variant

G.C.

26 juni 2022

Linoforce Korrels heeft geen lekkere smaak, heeft een fijne dagdosering en vind ik een prima product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 200GR variant

Sally

3 mei 2022

Linoforce Korrels voldoet volledig aan de verwachting, is wel gebruikersvriendelijk.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 200GR variant

Pieter

16 maart 2022

Linoforce Korrels komt goed overeen met de afbeelding.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Vanwege de geldende wetgeving zijn reviews voor dit product gebaseerd op vragen met antwoordkeuzes.
1
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Bolletjes 4ST

    Healthy Bakers Low Carb Bolletjes | 4ST

    -10%
    3,15
    3,49
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Cafeïnevrije Koffieve... | 200GR

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -20%
    6,39
    7,99
  • Roter Vitamine C 1000mg Bruistabletten 40ST

    Roter Vitamine C 1000mg Bruistabl... | 40ST

    -10%
    9,89
    10,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist