Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidverzorging>Huidolie

A Vogel A. Vogel Johannesolie 50ML

Verzorgende huidolie bij een ruwe en schrale huid

Korting 15%
6,99 5,94
  • Merk:  A Vogel 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8711596207125
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Johannesolie van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt bij een droge, ruwe of schrale huid. Bij borstvoeding is Johannesolie een weldadig product voor de verzorging van de tepels. Johannesolie wordt gemaakt van de vers geplukte bloemen en bloemknoppen van sint-janskruid  en olie geperst uit ecologisch gekweekte zonnebloemen.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Ondersteunt de huid
- Verzorgt de tepels bij borstvoeding
- Bij een ruwe, droge en schrale huid
- 100% natuurlijk

Dosering
Bij uitwendig gebruik de te verzorgen huid meerdere malen per dag zachtjes inwrijven met enkele druppels Johannesolie. Bij inwendig gebruik op de nuchtere maag een theelepel (3 ml) Johannesolie innemen. Johannesolie is een zuiver natuurlijk middel dat langdurig kan worden gebruikt.

Voor gebruik schudden.

Waarschuwingen
Sint-Janskruid kan bij inwendig gebruik mogelijk een wisselwerking met geneesmiddelen veroorzaken. Eeen voorbeeld daarvan zijn orale anticonceptiva (de pil). De werking van de pil kan daarom verminderen door het inwenig gebruik van Johannesolie. Raadpleeg uw arts of apotheker indien u Johannesolie gelijktijdig met geneesmiddelen wilt gaan gebruiken.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Ingredienten

 

Ingrediënten:
HELIANTHUS ANNUUS, HYPERICUM PERFORATUM.

 

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik voor of na inname van dit product koffie drinken?

Het is geen probleem om enige tijd voor of na het innemen van A.Vogel geneesmiddelen koffie te drinken. Koffie en andere cafeïnehoudende dranken als cola, kunnen de werking van sterk verdunde homeopathische geneesmiddelen echter wel beïnvloeden. Dat geldt ook voor pepermunt en andere sterk geurende stoffen. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn echter niet zo sterk verdund (hooguit tot een D potentie). De gezondheidsproducten van A.Vogel zijn fytoproducten, wat betekent dat ze níet verdund zijn.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A Vogel A. Vogel Johannesolie 50ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100