Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen vrouw>Supplementen overgang>Middel tegen opvliegers

A.Vogel Famosan Overgang Balans Tabletten 60ST

Helpt bij emotionele overgangsverschijnselen

A.Vogel Famosan Overgang Balans Tabletten 60ST
Korting 16%
18,51 15,58
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 60ST
  • EAN: 8711596579673
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Famosan Overgang Balans is een 100% natuurlijk voedingssupplement met Sint-Janskruid en Citroenmelisse dat een positieve invloed heeft bij wisselende stemmingen en neerslachtige gevoelens. Ook is Citroenmelisse ook goed voor het behoud van het geheugen. Daarnaast bevat het Zilverkaars dat helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren en een rusteloos gevoel.

A.Vogel Famosan Overgang Balans:
- helpt bij emotionele overgangsverschijnselen (Sint-Janskruid en Citroenmelisse);
- is goed voor het geheugen (Citroenmelisse);
- helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren en een rusteloos gevoel (Zilverkaars).

Dosering
2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Gebruiksinhoud: 30 dagen.

Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de componenten. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met sint janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw behandelend arts of apotheker. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.
Ingredienten
Ingrediënten
Vulstof (dicalciumfosfaat dihydraat, microkristallijne cellulose, gemodificeerd maïszetmeel); plantenextracten: sintjanskruid (Hypericum perforatum) 16,7%, citroenmelisse (Melissa officinalis), zilverkaars (Cimicifuga racemosa).
Vragen & Antwoorden
Kan ik naast Famosan nog andere homeopathische producten gebruiken?

Een homeopathisch middel zoals A. Vogel Famosan Overgang Balans Tabletten komt het beste tot zijn recht als u zo min mogelijk andere producten ernaast gebruikt.

Waarom dien je dit product een half uur voor de maaltijd in te nemen?

De ingredienten verwerkt in dit product worden dan simpelweg iets beter opgenomen. Het is geen verplichting echter bij voorkeur wel. Mocht het zo zijn dat dat niet goed valt kunt u het product ook tijdens de maaltijd innemen.

Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Hoe lang moet ik dit product in blijven nemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Productreviews (1 reviews)
Deze reviews zijn uitsluitend ingevuld door klanten die dit product hebben gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Famosan Overgang Balans Tabletten 60ST?