Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Griep en verkoudheid

A.Vogel Echinaforce Tabletten 30TB

Bij griep of verkoudheid en onvoldoende weerstand

9,24
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Echinaforce* is een "traditioneel kruidengeneesmiddel" die ondersteuning biedt bij onvoldoende weerstand, tegen griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte.

* Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Dosering
Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen: 2-3 maal daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
Kinderen 6-12 jaar: 1-2 maal daags 1 tablet.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

Minimale gebruiksinhoud: 10 dagen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de Echinacea purpurea, soja, pinda’s of één van de andere componenten van Echinaforce tabletten. Echinaforce tabletten niet gebruiken tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Ingredienten
Samenstelling
De werkzame stoffen in dit middel zijn: ethanol- extract van verse bloeiende Echinacea purpurea. Een tablet (750 mg) bevat gedroogde plantenextracten (Echinacea purpurea kruid en wortels). Dit komt overeen met 317-629 mg verse Echinacea planten.

Ingrediënten
Lactose, maïszetmeel, soja polysacchariden, magnesiumstearaat.

Allergenen informatie
Bevat lactose en soja.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Echinaforce Tabletten 30TB?