Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Echinacea

A.Vogel Echinaforce Junior met Vitamine C Kauwtabletten 40ST

Zuiver natuurlijk product voor het onderhouden van de weerstand van kinderen vanaf 2 jaar

10,99
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 40ST
  • EAN: 8711596580235
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Echinaforce Junior met Vitamine C is een zuiver en 100% natuurlijk product, speciaal samengesteld voor het onderhouden van de weerstand van kinderen vanaf 2 tot 12 jaar. De vrolijke kauwtabletjes verhogen de weerstand op een smakelijke manier, door de lekkere en vernieuwde frambozensmaak. Om de weerstand extra te ondersteunen, bevatten de kauwtabletten tevens 40mg vitamine C (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
- Vernieuwde smaak: framboos
- Verhoogt de weerstand, versnelt het herstel na ziekte (Echinacea)
- Gemakkelijk in gebruik: 1 kauwtablet per dag
- Met natuurlijke vitamine C
- Hoog gedoseerd

Echinaforce Junior + vitamine C bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten. Het product bevat geen conserveringsmiddelen en is vrij van lactose, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Dosering
Voor het onderhouden van de dagelijkse weerstand: 1 kauwtablet per dag. Voor extra weerstand: 2 kauw tabletten per dag (indien wenselijk 3 kauwtabletten). Geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het is belangrijk de aangegeven dosering niet te overschrijden.

Minimale gebruiksinhoud: 14 dagen.

Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten
Samenstelling

Dagdoseringen van 1, 2 en 3 tabletten bevatten de inhoudsstoffen van respectievelijk 500 mg, 1000 mg en 1500 mg extract van Echinacea purpurea. 1 tablet van 1050 mg bevat 40 mg natuurlijke vitamine C (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

Ingrediënten
Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix); vulstof (xylitol*, mannitol*, gemodificeerd maïszetmeel); acerolakers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C3; glansmiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat); smaakversterker (natuurlijk frambozenaroma 1,0%); kleurstof (rodebietenextract); verstevigingsmiddel (acacia).

* van natuurlijke oorsprong.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Echinaforce Junior met Vitamine C Kauwtabletten 40ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 43