Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Dagcrème>Anti-aging dagcrème

A.Vogel Creme Symvita 30GR

Ondersteunende anti-rimpelcreme, werkt samentrekkend en verstevigend

A.Vogel Creme Symvita 30GR
A.Vogel Creme Symvita 30GR
Korting 20%
9,99 7,99
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 8711596168167
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Creme Symvita is een niet vette, 100% natuurlijke creme met een samentrekkende en versterkende invloed op de huid. De creme zorgt er mede voor dat rimpels minder zichtbaar worden.

De planten in deze anti-rimpel crème zijn in West-Europa goed bekend om hun positieve invloeden. Alfred Vogel lette bij de samenstelling van deze voedende crème vooral op de eisen die de ouder wordende huid stelt. Symphytum officinale of smeerwortel wordt gebruikt omdat deze plant de huid samentrekt. Daardoor worden rimpels minder diep en opvallend. Bovendien ondersteunen de ingrediënten een betere circulatie en een optimale voeding van de huid. En door de uiteindelijke vorming van collageen wordt de huid steviger en krijgen rimpels minder kans. De toevoeging van Viola tricolor heeft daarnaast een zuiverende werking. Smeerwortel is tevens goed voor de verzorging van littekens.

Creme Symvita geeft samentrekkende, versterkende invloed en heeft een anti-rimpeleffect. Deze niet vettende creme bevordert een zuivere huid en verbetert de conditie van de rijpere huid.

Hoe te gebruiken?
’s Ochtends als dagcrème en ’s avonds als nachtcrème op de huid aanbrengen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten
Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Symphytum Officinale Extract 20%, Peg-8 Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Parfum, Geraniol, Limonene.
Gebruiksaanwijzing
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Productreviews (4 reviews)
Deze reviews zijn uitsluitend ingevuld door klanten die dit product hebben gekocht.

Reviews 1 - 10 van 4

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Creme Symvita 30GR?