Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Crème Echinaforce 30GR
A.Vogel Crème Echinaforce 30GR
A.Vogel Crème Echinaforce 30GR1
A.Vogel Crème Echinaforce 30GR2
A.Vogel Crème Echinaforce 30GR3
A.Vogel Crème Echinaforce 30GR4

A.Vogel Crème Echinaforce 30GR

Korting 11%
7,99 7,09
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Bij ruwe, droge, gevoelige, rode, schrale, geprikkelde huid of lippen

Algemeen
A.Vogel Crème Echinaforce biedt ondersteuning aan de weerstand en het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt bij een ruwe, droge, gevoelige, rode, schrale, geprikkelde huid of lip en lipblaasjes. De huid is onze eerste bescherming tegen talloze invloeden van buitenaf. Dat maakt de huid een belangrijk maar kwetsbaar orgaan. Hoewel de huid van nature een zelf herstellend vermogen heeft kan deze soms wel wat extra ondersteuning gebruiken.

A.Vogel Crème Echinaforce:
- verzorgt en verzacht een gevoelige huid;
- ondersteunt de weerstand en herstellend vermogen van de huid;
- met Echinacea
- is 100% natuurlijk.

Dosering
Meerdere malen per dag dun op de huid of lip aanbrengen en licht inmasseren.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Zuiver water; zonnebloemolie; rodezonnehoedextract (Echinacea purpurea) 14,6%; alcohol; PEG-8 bijenwas; karitéboomvruchtboter (Butyrospermum parkii); cetearyl glucoside; cetearyl alcohol; citroenmelisse (Melissa officinalis); parfum; linalool; limoneen.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist