Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Luchtwegen>Neus & vrijer ademen>Stomen

A Vogel A. Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML

100% pure olie, om vrijer te ademen

Korting 15%
6,99 5,94
  • Merk:  A Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596253016
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A. Vogel Cinuforce Stoomdruppels zijn te gebruiken om op een aangename, 100% natuurlijke manier vrijer te kunnen ademen door de neus. Voeg een paar keer per dag wat druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee, buig het hoofd over de schaal, drapeer een handdoek over het hoofd en de schaal en inhaleer zoveel mogelijk via de neus. U zult merken.. het is een weldaad voor neus en luchtwegen.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Om vrijer te ademen
- Verzachtende invloed op neus en luchtwegen
- 100% natuurlijk
- Langdurig te gebruiken

Hoe te gebruiken?
Enige malen per dag stomen: voeg aan een schaal met heet water of kamillethee 3-5 druppels A. Vogel Cinuforce Stoomdruppels toe; buig het hoofd over de schaal; drapeer een handdoek over het hoofd en de schaal en inhaleer zoveel mogelijk via de neus. Voorzichtig beginnen. 

Waarschuwingen
Niet in de directe omgeving van neus en ogen aanbrengen.
Niet toepassen bij kinderen jonger dan 4 jaar en niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingredienten

Ingrediënten:
Etherische oliën van pepermunt (Mentha piperita), eucalyptus (Eucalyptus globulus), jeneverbes (Juniperus communis), karwij (Carum carvi) en venkel (Foeniculum vulgare).

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A Vogel A. Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 32