Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML 1
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML 2
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML 3
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML 4
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML 5

×

of

A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML

Korting 15%
7,18 6,10
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Maandag voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Verzachting voor de neus en luchtwegen

Algemeen
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels is een 100% pure en natuurlijke olie die te gebruiken is om op een aangename manier vrijer te kunnen ademen door de neus bij een neusverkoudheid. Voeg een aantal keer per dag wat druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee en inhaleer de stoom via de neus. U zult de verzachtende invloed van deze druppels, snel voelen in de neus en luchtwegen.

A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels:

- om vrijer te ademen;
- heeft een verzachtende invloed op neus en luchtwegen;
- is 100% natuurlijk;
- is langdurig te gebruiken.

Voor een directe verlichting van een verstopte neus bij neusverkoudheid heeft A.Vogel diverse neussprays (neusspray zoutoplossing) in het assortiment.

Dosering
Voeg een paar keer per dag 3 - 5 druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee, buig het hoofd over de schaal, drapeer een handdoek over het hoofd en de schaal en inhaleer zoveel mogelijk via de neus.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Etherische oliën van pepermunt (Mentha piperita), eucalyptus (Eucalyptus globulus), jeneverbes (Juniperus communis), karwij (Carum carvi) en venkel (Foeniculum vulgare).

Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet innemen! Niet in de directe omgeving van neus en ogen aanbrengen. Niet toepassen bij kinderen jonger dan 4 jaar en niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist