9476.736 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML

Verzachting voor de neus en luchtwegen

Korting 15%
7,18 6,10
  • Merk:  A.Vogel
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596253016
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels is een 100% pure en natuurlijke olie die te gebruiken is om op een aangename manier vrijer te kunnen ademen door de neus bij een neusverkoudheid. Voeg een aantal keer per dag wat druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee en inhaleer de stoom via de neus. U zult de verzachtende invloed van deze druppels, snel voelen in de neus en luchtwegen.

A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels:

- om vrijer te ademen;
- heeft een verzachtende invloed op neus en luchtwegen;
- is 100% natuurlijk;
- is langdurig te gebruiken.

Voor een directe verlichting van een verstopte neus bij neusverkoudheid heeft A.Vogel diverse neussprays (neusspray zoutoplossing) in het assortiment.

Dosering
Voeg een paar keer per dag 3 - 5 druppeltjes toe aan een schaal met heet water of kamillethee, buig het hoofd over de schaal, drapeer een handdoek over het hoofd en de schaal en inhaleer zoveel mogelijk via de neus.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet innemen! Niet in de directe omgeving van neus en ogen aanbrengen. Niet toepassen bij kinderen jonger dan 4 jaar en niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten

Ingrediënten
Etherische oliën van pepermunt (Mentha piperita), eucalyptus (Eucalyptus globulus), jeneverbes (Juniperus communis), karwij (Carum carvi) en venkel (Foeniculum vulgare).

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Cinuforce Stoomdruppels 20ML?

Meer uit ons assortiment