Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML1
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML2
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML3
A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML4

A.Vogel Cinuforce Neusspray 20ML

6,16
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

100% natuurlijke neusspray

Algemeen
A.Vogel Cinuforce Neusspray is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering
Tenzij anders is voorgeschreven 3-5x daags 1 á 2x sprayen per neusgat.

Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.

Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

1. De neus eerst snuiten of schoonmaken.
2. Verwijder het blauwe beschermdopje van de neusspray. Hou het flesje onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs- en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.

4. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het dopje terug.

Lees voor gebruik de bijsluiter.


Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling
De actieve bestanddelen zijn Cinnabaris D8 20%, Hydrastis canadensis D6 20%, Kalium bichromicum D6 20%, Lemna minor D4 20%, Luffa operculata D6 20%.

Ingredienten

Natriumchloride, Water, Dinatriumwaterstoffosfaat en Natriumdiwaterstoffosfaat.

 

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies. A.Vogel Cinuforce® neusspray rechtopstaand, buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 25°C.

Gebruik A.Vogel Cinuforce® neusspray niet meer na de datum op de verpakking achter: ‘niet gebruiken na’. Door een bijzonder procédé kan de houdbaarheid van de zuiver natuurlijke A.Vogel Cinuforce® neusspray worden gegarandeerd tot 6 maanden na opening, zonder dat hiervoor aan de inhoud een conserveringsmiddel moest worden toegevoegd.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist