Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML1
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML2
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML3
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML4

A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML

Korting 20%
6,88 5,49
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus

Algemeen
A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol is een medisch hulpmiddel op basis van 100% natuurlijke ingrediënten dat helpt bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus. Het helpt de zwelling van het neusslijmvlies te verminderen waardoor u vrijer kunt ademen. De neusspray is met name goed te gebruiken op momenten dat u wel wat verlichting aan neus en luchtwegen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld 's nachts als u wilt slapen.

A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol:
- helpt snel weer vrijer te ademen;
- op basis van 100% natuurlijke ingrediënten;
- bij neusverkoudheid, verstopte neus en loopneus;
- is een neusspray zoutoplossing met Menthol.

Hoe te gebruiken?

3-5x daags 1 tot 2x sprayen per neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten

Eucalyptusolie (Eucalyptus globulus oleum), pepermuntolie (Mentha piperita oleum), echte kamilleolie (Chamomilla recutita oleum). Deze ingrediÎnten zijn verwerkt in een pH-gebufferde fysiologisch zoutoplossing (zuiver water, natriumchloride (NaCl), dinatriumwaterstoffosfaat- 12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat- 2H2O), sorbitol en PEG-40 gehydrogeneerde castorolie.


Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Cinuforce neusspray kan, voor zover bekend, overeen- komstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Zonder onderbreking maximaal 30 dagen te gebruiken. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Na opening is het product nog 12 weken houdbaar. 

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist