Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusspray zoutoplossing

A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML

Helpt om snel weer vrijer te ademen door de neus

Korting 15%
5,99 5,09
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596578072
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Cinuforce neusspray + menthol is een snel werkende en milde spray voor de neus, die de zwelling van het neusslijmvlies helpt te verminderen waardoor u vrijer kunt ademen. De spray is met name goed te gebruiken op momenten dat u wel wat verlichting aan neus en luchtwegen kunt gebruiken, bijvoorbeeld ’s nachts wanneer u lekker wilt slapen. De neusspray geeft dan de hele nacht verlichting.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
- Bij neusverkoudheid en een verstopte neus
- Zoutoplossing + menthol, eucalyptus en kamille
- 100% natuurlijke actieve bestanddelen
- Zonder conserveermiddelen, toch 3 maanden houdbaar na openen!
- Langere tijd te gebruiken

Hoe te gebruiken?

3-5x daags 1 tot 2x sprayen per neusgat. Voor gebruik schudden en dopje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Cinuforce neusspray kan, voor zover bekend, overeen- komstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Zonder onderbreking maximaal 30 dagen te gebruiken. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Na opening is het product nog 12 weken houdbaar.
Ingredienten

Ingrediënten
Fysiologisch zoutoplossing (zuiver water, natriumchloride (NaCl), dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natriumdiwaterstoffosfaat-2H2O); sorbitol; PEG-40 gehydrogeneerde castorolie; eucalyptusolie (Eucalyptus globulus); pepermuntolie (Mentha piperita); echte kamilleolie (Chamomilla recutita).

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Cinuforce Neusspray + Menthol 20ML?