Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Gewrichtspijn>Gewrichtspijn tabletten

A.Vogel Atrosan Tabletten 60TB

Bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn

20,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Atrosan Tabletten van A.Vogel* is een traditioneel kruidengeneesmiddel, geschikt om te gebruiken bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn door onder andere artrose, jicht, artritis en fibromyalgie. A.Vogel Atrosan bevat een hoge concentratie Harpagophytum.

- Natuurlijke pijnstiller voor gewrichten
- Bij reumatische pijn, zoals pijn bij artrose en artritis
- Sterk geconcentreerd
- Langdurig te gebruiken
- Met bewezen effectief ingrediënt

*Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven ’s ochtends en ’s avonds 1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen. De tablet in zijn geheel doorslikken. Het advies is de tabletten minimaal 4 weken achtereen te gebruiken. Atrosan kan ook gerust langdurig gebruikt worden.

Gebruiksinhoud: 30 dagen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar. A.Vogel Atrosan tabletten buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Ingredienten
Samenstelling
Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels.

Ingrediënten
Lactose, maïszetmeel (Zea mays), microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150).
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Atrosan Tabletten 60TB?