Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML1
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML2
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML3
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML4
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML5

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML

9,69
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Bij spierpijn, stijve gewrichten en kneuzingen

Algemeen
A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Arnica Montana. Arnica helpt bij pijnlijke spieren, stijfheid, kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen en blauwe plekken. Doordat de gel op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding stimuleert, worden afvalstoffen afgevoerd, ontstekingen geremd en zwellingen vermindert. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om zelf aan de slag te gaan om het weefsel te herstellen en nieuw weefsel te vormen. De pijn verlicht zo op natuurlijke wijze en het herstel versnelt, waardoor bewegen weer fijn wordt.

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel:
- helpt snel
- hoge concentratie Arnica montana (50%)

- trekt snel in de huid

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven 2 tot 4 keer per dag een dun laagje aanbrengen op de pijnlijke plek.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling

Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse Arnica montana L. bloemen. Extractiemiddel: ethanol 58% v/v. Een gram gel bevat 500 mg extract. Dit komt overeen met 120-200 mg verse Arnicabloemen.

Andere bestanddelen

Hulpstoffen: ethanol, water, glycerol en copolymeer van ammonium acrylodimethyltauraatvinylpyrrolidon.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Overleg eerst met uw arts voor gebruik van Atrosan® Spier- en Gewrichtsgel tijdens de zwanger schap en de periode van borstvoeding. Niet gebruiken bij beschadigde of geïrriteerde huid. Niet gebruiken bij ogen, neus, mond, slijmvliezen en andere gevoelige gebieden. Stop het gebruik als roodheid, irritatie of droge huid optreden. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist