Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Spierpijn>Spierpijn gel

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML

Bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en bij pijn door kneuzingen

10,27
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel* helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en bij pijn door kneuzingen. Zodat bewegen weer fijn wordt. A.Vogel Atrosan gel is neutraal van geur en wordt snel door de huid opgenomen.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en pijn door kneuzingen
- Ook bij blauwe plekken als gevolg van stoten
- Neutraal van geur en snel door de huid opgenomen
- Hoge concentratie Arnica montana (50%)

* Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Arnica Montana. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Dosering

Tenzij anders is voorgeschreven 2 tot 4 keer per dag een dun laagje aanbrengen op de pijnlijke plek.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Overleg eerst met uw arts voor gebruik van Atrosan® Spier- en Gewrichtsgel tijdens de zwanger schap en de periode van borstvoeding. Niet gebruiken bij beschadigde of geïrriteerde huid. Niet gebruiken bij ogen, neus, mond, slijmvliezen en andere gevoelige gebieden. Stop het gebruik als roodheid, irritatie of droge huid optreden.

Atrosan Spier- en Gewrichtsgel buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het doosje en de tube. U vindt de datum na of onder de woorden ‘ten minste houdbaar tot einde’. De uiterste gebruiksdatum is vermeld in de vorm van de maand in cijfers en het jaartal in cijfers (bijvoorbeeld 07-11 = juli 2011). Na verstrijken van deze datum.


Ingredienten
Samenstelling

Het actieve bestanddeel is een ethanol- extract van verse Arnica montana L. bloemen. Extractiemiddel: ethanol 58% v/v. Een gram gel bevat 500 mg extract. Dit komt overeen met 120-200 mg verse Arnicabloemen)

Ingrediënten

Ethanol, water, glycerol en copolymeer van ammonium acrylodimethyltauraat- vinylpyrrolidon.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel 100ML?