Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen tegen spataderen

A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB

Traditioneel kruidengeneesmiddel bij spataderen

10,27
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Aesculaforce Tabletten* is een "traditioneel kruidengeneesmiddel" voor bij de behandeling van spataderen. Aesculaforce geeft verlichting aan de symptomen van zware en vermoeide benen en kan ook gebruikt worden bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Voornamelijk mensen die hun beroep staand beoefenen, als onderwijzers, winkelpersoneel en koks, kunnen extra steun gebruiken voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden.

A.Vogel Aesculaforce is te gebruiken bij:

- behandeling spataderen;
- zware, vermoeide benen;
- rusteloze benen;
- kramp in de benen.

*Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Aesculus hippocastanum L. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Dosering
2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij anders is voorgeschreven.

Gebruiksinhoud: 15 dagen.

Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de paardenkastanje, soja, pinda’s of één van de andere componenten. Bij huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen, hart- of nierinsufficiëntie dient er onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd, omdat dit symptomen van een ernstige aandoening kunnen zijn. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Aesculaforce tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Aesculaforce tabletten buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden de 25ºC. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het doosje en het etiket op het potje. U vindt de datum na of onder de woorden 'ten minste houdbaar tot einde'. De uiterste gebruiksdatum is vermeld in de vorm van de maand in cijfers en het jaartal in cijfers (bijvoorbeeld 07-12 = juli 2012). Na verstrijken van deze datum dient u A.Vogel Aesculaforce tabletten niet meer te gebruiken.


Ingredienten

Samenstelling
Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse paardenkastanjezaden (Aesculus hippocastanum L.), overeenkomend met 50 mg aescine. Een tablet van 679 mg bevat 157,5-225,0 mg extract. Dit komt overeen met 2,5 g verse zaden.

Ingredienten
Microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, soja polysaccharide, acrylates copolymeer, talk, triethylcitraat.

Allergenen informatie
Bevat paardenkastanje extracten, soja en pinda’s.

Bijsluiter
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment