Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB1
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB2
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB3
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB4
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB5
A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB6

A.Vogel Aesculaforce Tabletten 30TB

10,27
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

of

Productbeschrijving

Bij spataderen en zwarte, rusteloze benen

Algemeen
A.Vogel Aesculaforce Tabletten* is een "traditioneel kruidengeneesmiddel" voor bij de behandeling van spataderen. Aesculaforce geeft verlichting aan de symptomen van zware en vermoeide benen en kan ook gebruikt worden bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Doordat het de doorbloeding in de aderen ondersteunt kunnen de tabletten tevens worden gebruikt bij de behandeling van aambeien.

A.Vogel Aesculaforce is te gebruiken bij:
- behandeling spataderen
- ook geschikt voor de behandeling van aambeien
- zware, vermoeide benen
- verlicht een rusteloos, zwaar en vermoeid gevoel in de benen
- vermindert kramp in de benen

*Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Aesculus hippocastanum L. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Dosering
2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij anders is voorgeschreven.

Gebruiksinhoud: 25 dagen.

Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse paardenkastanjezaden (Aesculus hippocastanum L.), overeenkomend met 50 mg aescine. Een tablet van 679 mg bevat 157,5 - 225,0 mg extract. Dit komt overeen met 1,1 - 2,5 g verse zaden.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, soja polysaccharide, acrylates copolymeer, talk, triethylcitraat.

Allergenen Informatie
Soja

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de paardenkastanje, soja, pinda’s of één van de andere componenten. Bij huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen, hart- of nierinsufficiëntie dient er onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd, omdat dit symptomen van een ernstige aandoening kunnen zijn. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Aesculaforce tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Aesculaforce tabletten buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden de 25ºC. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het doosje en het etiket op het potje. U vindt de datum na of onder de woorden 'ten minste houdbaar tot einde'. De uiterste gebruiksdatum is vermeld in de vorm van de maand in cijfers en het jaartal in cijfers (bijvoorbeeld 07-12 = juli 2012). Na verstrijken van deze datum dient u A.Vogel Aesculaforce tabletten niet meer te gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist