Liberty Healthcare IntiCare Vaginale Gel
9.3 / 10
11321 klanten
Liberty Healthcare IntiCare Vaginale Gel

Bij vaginale irritatie

Merk:Liberty Healthcare
Inhoud:75ML
EAN:8717056830322
Voorraad: 1 stuk
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
15,95
Standaard verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95
Boven € 20 gratis - anders € 4,95
Algemeen Ingredienten Vragen & Antwoorden

Algemeen
Liberty Healthcare IntiCare Vaginale Gel voor de verzorging van de vagina als die bijvoorbeeeld geïrriteerd, gevoelig, rood of schraal is. Het is een 100% natuurlijke, olievrije gel die de conditie van de vagina opmaliseert en de natuurlijke zuurgraad corrigeert. Bovendien wordt de doorbloeding van het weefsel verbeterd waardoor zwelling vermindert en tevens de weefselconditie wordt verbeterd.

Hoe werkt het?
Werking
IntiCare Vaginale Gel is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat geen hormonen of irriterende stoffen. Het is volkomen veilig (zelfs bij inname) en heeft geen schadelijke bijwerkingen. Geen beperkingen in gebruik.

Gebruiksadvies
Voor irritaties van de uitwendige schaamstreek en van de vagina de gel minimaal 2 x daags royaal op- of inbrengen met canule. Kan probleemloos naast de medicatie gebruikt worden.


Ingrediënten

Aqua, Echina purpurea, Na Hyaluronate, Oleth-20, Schizophyllan, Lactic acid, Rosmarinus officinalis, Carbopol, Xanthan Gum, Tromethamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben en Isobutylparaben. pH 4.1

werkt deze gel hetzelfde als de gyno dactarin van de huisarts en mag je deze ook helemaal in de vagina inbrengen?

Gyno-Daktarin en Liberty Healthcare Inticare Vaginale Gel zijn twee verschillende producten. Daktarin bevat miconazolnitraat wat een antimycoliticum (anti-schimmel) is. Deze stof doodt de gist/schimmels. En geneest op deze manier vulvovaginale infecties door Candida-soorten.

IntiCare Vaginale Gel is een 100% natuurlijke, olievrije gel voor de verzorging van de vagina als die bijvoorbeeeld geïrriteerd, gevoelig, rood of schraal is (wat ook het geval kan zijn bij een candida infectie maar ook door andere factoren kan zijn ontstaan). De gel optimaliseert de conditie van de vagina en corrigeert de natuurlijke zuurgraad. Het geeft een verbetering van de doorbloeding van het weefsel waardoor zwelling vermindert en de weefselconditie wordt verbeterd. De gel minimaal 2 x daags royaal op- of inbrengen met canule.

 

Hoe lang gaat de canule mee?

De canule gaat 1 verpakking mee. Bij iedere nieuwe verpakking moet u dus de nieuwe bijgevoegde canule gebruiken.
U dient de canule telkens na gebruik om te spoelen met heet water.

Stel uw vraag aan onze drogist over:
Liberty Healthcare IntiCare Vaginale Gel
Via het
SUPPORT - OFFLINE

Meer uit ons assortiment :

Aromed Candira Vaginale Spray 
Inhoud: 50ML
Voorraad: > 50
8,65
Bonusan Curcuma Longa Tabletten 
Inhoud: 60TB
Voorraad: 21
31,35
Natures Help Voor De Vrouw 
Inhoud: 60CP
Voorraad: 15
30,95
Paco Rabanne Black XS Eau De Toilette 30ml 
Inhoud: 30ML
Voorraad: 2
38,20