DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Human+Kind Human+Kind All-in-One Anti Aging Creme 50ML
Human+Kind Human+Kind All-in-One Anti Aging Creme 50ML

Human+Kind All-in-One Anti Aging Creme 50ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Human+Kind
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 5391521250018

×

of

Productbeschrijving

All-in-One anti-aging creme

Algemeen
All-in-One anti-ageing crème is bereid volgens een geheime formule op basis van zuiver natuurlijke actieve ingrediënten met verjongende, herstellende eigenschappen. Al onze producten zijn dermatologisch getest, gescreend op allergieën en geschikt voor de gevoelige huid.
Twee goede redenen om H + K te proberen:
1) Geavanceerde anti-verouderende eigenschappen
2) 100 procent natuurlijk, zonder schadelijke chemicaliën

Negen actieve ingrediënten:
H + K zit boordevol gezonde, natuurlijke voedingsstoffen, waaronder: jojoba-zaadolie, biologisch Acmella oleracea-extract, biologisch Onopordum acanthium bloembladextract, Centella, vogelmuur, heermoesextract, rozebottelolie, sheabutter en vitamine E.
Kijk in de ingrediëntenlijst voor de werking van deze ingrediënten.

Hoe te gebruiken?
Gebruik Human+Kind anti-ageing crème dagelijks, als vast onderdeel van uw schoonheidsritueel. Voor het beste resultaat brengt u H+K minstens tweemaal per dag gelijkmatig aan op uw gezicht, hals en decolleté. Het voelt heerlijk aan en het werkt meteen.
Human + Kind laat zien dat daden meer zeggen dan woorden.

Met de All-in-One anti-ageing crème laat Human+Kind zien dat daden meer zeggen dan woorden. Ons huidverjongende product bevat natuurlijke ingrediënten die fijne lijntjes en rimpels doen vervagen; het werkt fantastisch tegen kraaienpootjes, vermindert de vorming van ouderdomsvlekken en heeft een verzachtende, egaliserende werking op de teint. Deze crème hydrateert de huid, waardoor deze steviger en soepeler wordt, verjongt de beschadigde huid. Gebruik Human+Kind anti-ageing crème dagelijks, als een vast onderdeel van uw schoonheidsritueel. Voor het beste resultaat brengt u H+K minstens tweemaal per dag gelijkmatig aan op uw gezicht, hals en decolleté. Het voelt heerlijk aan en het werkt direct.

Ingrediënten

Jojoba
Jojoba-olie bezit een aantal fantastische eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypen. Aangezien het gemakkelijk in de huid dringt, is het een geliefd bestanddeel in de betere huidverzorgende en cosmetische producten. De huid wordt er niet vettig van en het verstopt de poriën niet. Het heeft uitzonderlijke huidverzachtende eigenschappen, het kan fijne lijntjes en rimpels minimaliseren en het ondersteunt de verjonging van de huid. Jojoba-olie wordt goed verdragen door mensen met huidproblemen en het verergert acne niet.
 
Acmella (biologisch)
Acmella oleracea, hier bekend onder de naam champagneblad, komt oorspronkelijk uit Peru en Brazilië. Deze niet-bedreigde medicinale plant wordt sinds jaar en dag biologisch gekweekt op Madagascar en La Reunion en kent tal van toepassingen. Het ingrediënt is getest en biedt sneller een duidelijk zichtbaar resultaat dan de traditionele antirimpelmiddelen. Rimpels vervagen, de huid wordt gladder en ziet er jonger uit. Onze Acmella oleracea-planten worden gekweekt in een zuiver, onaangetast milieu en de levering verloopt via een volledig traceerbare leveringsketen.

Onopordum (biologisch)
De wegdistel, een medicinale plant die bekendstaat om zijn herstellende eigenschappen (biologisch Onopordum acanthium bloembladextract), wordt gekweekt door een select groepje boeren in de Franse Auvergne. De plant heeft een intensief regulerende werking, bevordert de stevigheid en soepelheid van de huid en leidt vooral tot het effectieve herstel van met name beschadigde huid.
Centella asiatica-extract:
Centella heeft een stimulerende werking op de circulatie; het bevordert de vorming van collageen in de huid en gaat oxidatie tegen, waardoor het een fantastisch ingrediënt is voor huidverzorgende anti-verouderingsproducten. De huid wordt weer stevig en soepel.
Stellaria media-extract (vogelmuur):
Vogelmuur is bijzonder rijk aan ascorbinezuur (vitamine C) en mucilage, en bevat tevens rutine, para-aminobenzoëzuur (PABA), gamma-linoleenzuur (GLA, een afgeleid Omega-6-onverzadigd vetzuur), nicotinezuur, riboflavine (B2), thiamine (B1), bètacaroteen (A), magnesium, ijzer, calcium, kalium, zink, fosfor, mangaan, natrium, selenium en silicium. Het staat bekend om zijn helende en verzachtende werking bij huidaandoeningen.
 
Althaea officinalis blad- en wortelextract (heemst):
Heemst gaat huidontstekingen tegen en is daarom een werkzaam middel tegen elke vorm van huiddegeneratie. Het reduceert cellulaire oxidatie, heeft een zeer gunstig effect op huidproblemen en -aandoeningen en helpt bij wondgenezing, brandwonden en irritatie. Heemst bezit niet alleen uitstekende ontstekingsremmende eigenschappen, maar lijkt tevens de immuniteit op cellulair niveau te stimuleren. Het voorkomt de afbraak van hyaluronzuur en remt dit proces af, waardoor de vochtregulatie in de huid wordt verbeterd en de huidstructuur wordt verstevigd. Het ondersteunt wondgenezingsprocessen en gaat tegelijkertijd huidveroudering en ontstekingen tegen.
 
Rosa rubiginosa zaadolie (rozebottel):
Rozenbottel is een van de weinige plantaardige oliën die zowel rijk is aan retinol (vitamine A) als aan vitamine C. Rozenbottelzaadolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren – linolzuur of Omega-6 en linoleenzuur of Omega-3. De olie wordt voor tal van huidproblemen gebruikt, waaronder dermatitis, acne en eczeem. Het heeft een heilzame werking op de rijpere huid en helpt bij zonverbranding en broze nagels. De olie gaat rimpels tegen en wordt vaak toegepast bij littekens en vroegtijdige huidveroudering (photo-ageing).

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79