DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Agiolax Granulaat Bus 1000GR
Agiolax Granulaat Bus 1000GR

Agiolax Granulaat Bus 1000GR

29,81

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Agiolax
  • Inhoud: 1000GR
  • EAN: 8712207021444
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Kortdurende behandeling van obstipatie

Algemeen
Agiolax Granulaat Bus is een plantaardig laxeermiddel, dat de werking van de darm op twee verschillende wijzen stimuleert. De plantago ovata zaden en schillen mengen zich met de darminhoud en nemen water op, zodat het totale volume van de darminhoud toeneemt. De sennavruchten hebben een direct stimulerende werking op de darmwand. Agiolax wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van verstoppingen (obstipatie/constipatie)

Dosering

Vanaf 12 jaar en volwassenen: Neem 2 maal daags 1 à 2 zakjes (2 maal daags 5 à 10 gram (1 à 2 maatlepels))

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Plantago ovata zaden, Plantago ovata schillen en Sennavruchten. De hulpstoffen in dit middel zijn: karwij-olie, salvia-olie, pepermuntolie, arabische gom (E414), talk (E553), sacharose, rood ijzeroxide (E 172), geel ijzeroxide (E 172), zwart ijzeroxide (E 172) en paraffine.

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25 °C. [Pot met 250 of 1000 g] Na de eerste opening van de pot nog 3 maanden houdbaar. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na “niet te gebruiken na”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Wees extra voorzichtig met dit middel: - Wanneer u langdurig last heeft van verstopping. Gebruik Agiolax niet langer dan 1 week. Neem contact op met uw arts voor advies. - Wanneer u niet in staat bent grote hoeveelheden water te drinken. Wanneer u dit middel gebruikt zonder voldoende vloeistof kan het middel gaan opzwellen in de slokdarm. Dit zorgt voor een risico op verstikking en darmafsluiting. Klachten daarvan zijn pijn op de borst, braken, moeilijkheden bij het slikken. - De aangegeven dosering mag niet worden overschreden. - Bij ouderen. - Bij patiënten met hartfalen of onvoldoende werking van de nieren (nierinsufficiëntie). - Bij patiënten die één van de volgende geneesmiddelen innemen: middelen die de pompkracht van het hart beïnvloeden (hartglycosiden), middelen tegen hartritmestoornissen (antiaritmica), middelen die de QT-tijd verlengen, plasmiddelen (diuretica), bijnierschorshormonen (corticosteroïden) en zoethoutwortel (bijvoorbeeld in drop). - Langdurig gebruik van Agiolax kan lijden tot een verminderde darmfunctie en afhankelijkheid. Senna preparaten dienen dan ook alleen te worden gebruikt als het gewenste effect niet kan worden bereikt door middel van dieetmaatregelen of door toediening van een ander soort laxeermiddel, de zogenaamde bulkvormers (middelen die de hoeveelheid ontlasting vergroten waardoor de darmwerking wordt gestimuleerd). - Indien Agiolax wordt gebruikt door incontinente patiënten dienen de incontinentie pads vaker te worden verwisseld om langdurig contact tussen de huid en de ontlasting te voorkomen. - Wanneer u Agiolax samen met middelen gebruikt die de darmwerking verminderen (bijvoorbeeld opioïden), dan dient u dit middel alleen op advies van uw arts te gebruiken. - Wanneer de verstopping niet is opgelost binnen 3 dagen of als u plotseling buikpijn krijgt of als u onregelmatigheden heeft in uw ontlasting, moet u stoppen met het gebruik van Agiolax en advies vragen aan uw arts.


Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold Capsules 150CP

    Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold Capsules | 150CP

    -32%
    76,96
    113,06
  • Lucovitaal Calcium 500mg & D3 Kauwtabletten 90KTB

    Lucovitaal Calcium 500mg & D3 Kauwtabl... | 90KTB

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -50%
    8,00
    15,99
  • Listerine Cool Mint Mondspoeling 500ML

    Listerine Cool Mint Mondspoeling | 500ML

    -14%
    5,59
    6,49
  • Lucovitaal Ideaal Gewicht Konjac Mannan Garcinia Cambogia 60CP

    Lucovitaal Ideaal Gewicht Konjac Manna... | 60CP

    -50%
    9,00
    17,99
  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99